Η Εταιρεία

Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας για συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, καθώς επίσης και την άμεση ενημέρωση σε ότι έχει σχέση με προϊόντα και παρεχόμενες υπηρεσίες, προχωρούμε στην υλοποίηση της στρατηγικής μας. Με προτεραιότητα την εξυπηρέτηση σας:

- Βελτιστοποιούμε τις εταιρικές μας πρακτικές, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα και την προστιθέμενη αξία που σας προσφέρουμε.

- Διασφαλίζουμε τη συνεχή και συνεπή εφαρμογή του πελατoκεντρικού μας μοντέλου και διευρύνουμε ταυτόχρονα όλους τους τομείς δραστηριοποίησης.

- Εστιάζουμε ακόμα περισσότερο στις ανάγκες σας, παρέχοντας προϊόντα και λύσεις που ενσωματώνουν καινοτομίες και νέες τεχνολογίες.

- Εντείνουμε τις προσπάθειες μας για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, τόσο σε προϊόντα όσο και σε εφαρμογές, που προσφέρει το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας.

- Αναπτύσσουμε ακόμα περισσότερο τη δυνατότητά μας, να σας προσφέρουμε έγκαιρα, αξιόπιστες λύσεις που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Όλοι οι άνθρωποι της εταιρείας μας, σας καλωσορίζουν στη νέα, ηλεκτρονική εποχή. Συνεχίζουμε πάντα με τον ίδιο ενθουσιασμό να θέτουμε τις ικανότητες και το υψηλό επίπεδο γνώσεων του προσωπικού μας στη διάθεση σας και κυρίως δεσμευόμαστε να έχουμε διαρκώς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας, Εσάς.Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα :
Κείμενο :
Επίθετο :
Εταιρία :


Google Maps


 

ΑΘΗΝΑ : Μομφεράτου 2 - ΤΚ: 11473

Τηλ.: 210 6428914

Fax : 210 6452822
 

ΑΙΓΑΛΕΩ : Κηφισού 38 & Αμμοχώστου 2 - ΤΚ: 12241

Τηλ.: 210 5912555

Fax : 210 5901110
 

e-mail : info@pellets-net.gr

    
    
Powered by :
© Copyright 2012 PELLETSNET Designed & Developed by Norder Media Solutions
  Running on i-Flexible CMS